28. sij 2010.

INTERIJER

Uređenje prostora u kojima živimo, boravimo i radimo govori mnogo o nama te utječu na naše raspoloženje, životni elan, kreativnost. Profesionalno projektiranje javnih interijera već je odavno postalo pravilo, a sve više za njim se javlja potreba i u privatnim prostorima – stanovima, kućama gdje se javlja sve veća potreba za logičnim i funkcionalnim rasporedima prostorija, stvaranju opuštajuće atmosfere svjetlom, bojama, materijalima. Poslovni i uredski prostori se preko interijera prezentiraju poslovnim partnerima, posjetiteljima, suradnicima pa se kod njih javlja naglašena potreba za smislenom organizacijom prostora i specifičnim vizualnim doživljajem.


Naši projekti interijera baziraju se na individualnom tretmanu svakog klijenta za kojeg se izrađuju te se u projekt ugrađuju specifične potrebe i želje investitora. Kroz dvije faze dolazimo do kompletnog projekta uređenja kuće ili stana, poslovnog prostora ili nekog drugog interijera:

a) Faza idejnog projekta gdje se kroz razgovor sa klijentom definiraju potrebe za prostorom i afiniteti naručitelja te se kroz nekoliko varijanta odredi konačan prostorni izgled interijera prezentiran preko 3D vizualizacije.

b) Faza glavno-izvedbenog projekta u kojem se detaljnije definiraju svi materijali i tehnički način izvedbe, izrađuju radionički nacrti za stolare, bravare i ostale izvođače te se rješavaju detalji.